A lebonyolítás idén különbözik az előző évek tendenciájától, ugyanis most nem asztali számítógépeken, hanem Xbox 360 konzolokon mérkőzhettek meg egymással a FIFA 07-ben. A PC GURU-val közös standon az InfoMarket teljes ideje alatt (szeptember 8 - 11.) megtalálhatjátok a játékgépeket, azonban maga a bajnokság hétvégére esik, azaz nyolcadikán és kilencedikén lesz az igazi banzáj!

Ezen a hétvégén nagy bulit csinálnak a fifahungarysok, sztárvendégekkel is találkozhattok - pontosítva: kishazánk híresebb labdazsonglőrjeivel -, akikkel szintén megmérkőzhettek, sőt egymás között is megcsillantják virtuális futballtudásukat! Ha ennyi nem lenne elég, a szervezők további meglepetésekkel is készülnek a bajnokságra, nem beszélve a rengeteg nyereményről, illetve a szerencsés bajnokok már FIFA 08 megjelenése előtt bebiztosíthatnak maguknak egy tiszteletpéldányt!

Jelentkezni a helyszínen is lehet, de aki úgy gondolja, hogy úgysem hagyja majd ki ezt bulit, az előregisztrálhat a versenyre, így mentesül a sorbanállás viszontagságai alól! A bajnokság természetesen ingyenes, csupán a kiállításra kell megvásárolnotok a belépőt (500 - 1000 Ft). További részletek a fifahungary.com oldalán!