• Sosem készül már el a Breakaway
  • Más ötleten dolgozik a stúdió
  • Még két játék van a talonban

Az Amazon Games Studios bejelentette, hogy a 2016-ban elsőként leleplezett projektjük, a MOBA és sportjátékok elemeit ötvöző, 4v4 arénaharc-játékuk, a Breakaway már nem készül el. Saját bevallásuk szerint sok ötlet megfordult a fejükben, és jól haladtak, de nem érték el azt a szintet, amit saját maguknak állítottak föl. Ezért jobbnak látták, hogyha más vizekre eveznek.

Aggodalomra nincs azonban ok, hiszen a műhelyben még két játék készülget, egyik a Crucible, egy 6-6 játékossal operáló FPS, ami a MOBA stílusú játékokból ismerős elemeket is tartalmaz. A játékosoknak egy idegen bolygón kell küzdeniük egymás ellen, egészen addig, míg csak egyikük marad talpon. A hősünket testre szabhatjuk, valamint árulást követhetünk el a csapatunk ellen, mégpedig úgy, hogy akár játék közben is csapatot válthatunk.

A második, egyben legambiciózusabb játékuk a New World címet viseli. Ez egy nyitott világú MMO, mely a XVII. századi Amerikába kalauzol el minket. Persze a történelmi tudásunkat nem érdemes ezen játék segítségével bővíteni, mivel a természetfeletti, és a fikció is fontos részét képezi a játéknak.

breakaway0.jpg