• Új játék bejelentésére készülnek a SOMA és az Amnesia alkotói
  • Ez a bejelentés pedig a jelek szerint már a küszöbön van
  • Újabb nyomokat kaptunk

A SOMA-t és az Amnesiát is jegyző Frictional Games ügyködik valamint, csak még azt nem voltak hajlandóak elárulni, hogy min. Az utóbbi időben viszont lelkesen húzzák az agyunkat ezzel a projekttel kapcsolatban.

A stúdió már tavaly decemberben felkeltette az érdeklődésünket, amikor az új játékaik bejelentésére szolgáló oldaluk hirtelen életre kelt, ezzel jelezve, hogy valami közeleg. Aztán pár hete egy halványan pulzáló szürke pötty kezdett növekedni az említett weboldalon, ami szépen, lassan egy embrió-szerű valamivé érett.

Most pedig újabb változás állt be. A jobb alsó sarokban sorokozó közösségi médiás ikonok között egy új is megjelent, amire, ha rávezetjük az egeret, megjelenik egy kódsor, amiről kiderült, hogy egy Youtube-link, ami az alábbi videót takarja.

Ezt követően a rajongók elkezdték feltúrni az oldal forráskódját, és egy másik kódra is ráleltek, ami ugyan szintén a Youtube-ra vezet, ám ez nem videót, hanem rejtélyes, hátborzongató hangokat rejt.

Hogy min ügyködik a Frictional Games, az továbbra is jó kérdés, de eddigi munkásságukat, na meg a fenti anyagokat figyelembe véve az tuti, hogy nem gyerekmesén.