• Új gamer kiegészítőket jelentett be az AOC
  • Melyek között mechanikus billentyűzetek, egerek és egérpadok is akadnak
  • Belépő szintű termékektől egészen a csúcskategóriáig

Az AOC leginkább a monitorai kapcsán lehet ismerős, a gyártó azonban idén elkezdett nyitni a többi gamer kiegészítő irányába is. Ennek keretein belül márciusban előrukkoltak a GH200 és GH300 headsetekkel, most pedig egy sor mechanikus billentyűzetet, gamer egeret és egy egérpadot is bejelentettek, a belépő szinttől kezdve egészen a csúcskategóriáig.

aocgacc700s800.jpg

A GK200-as billentyűzet például nem mechanikus, de olyan membránkapcsolókkal van ellátva, melyek mégis ilyen benyomást keltenek, a szintén a belépő kategóriát képviselő GM200 egér pedig hat gombbal és Pixart 3519 érzékelőkkel érkezik majd. Kicsit komolyabbnak mondhatóak az 500-as széria termékei: a GK500 például 104 programozható billentyűvel és anti-ghosting funkcióval érkezik, míg a GM500 egy kétkezes kialakítású egér, amit bárki használhat, ráadásként pedig a gyártó nagy teherbírású Omron kapcsolókkal is felszerelte.

Végül pedig muszáj megemlíteni a csúcskategóriát képviselő AGK700 billentyűzetet, ami a Cherry MX kék/vörös kapcsolóival érkezik, valamint a remekül testreszabható AGM700 gamer egeret, valamint a mikrotextúrás szövetfelülettel érkező AMM700 egérpadot is.