Andie távozásával a CCP Games egyik legtapasztaltabb fejlesztőjét veszíti el. Hogy miért távozik a szakember? A magyarázat egyszerű: szeretne többet lenni a családjával, gyerekeivel. A CCP Games-től június végén távozik, a feladatait pedig a mostani CEO, Hilmar Veigar Pétursson veszi át, egészen addig, amíg meg nem találják végleges utódját. Búcsúlevelében Andie a következőket írta:

"Azt kívánom, hogy bárcsak tudnék két helyen lenni egyszerre. Nagy szenvedélyem az EVE Online és a játék jövője, így nehéz szívvel hagyom el a CCP Games-t, az EVE Online-t és Izlandot. Ugyanakkor tudom, hogy jó kezekben hagyom a programot. Azok a tervek - amelyekről a Fanfesten beszéltem - az egész CCP csapathoz tartoznak, elképesztően tehetséges emberekhez, akik az egész játékot készítik. Egy ideig még itt leszek, hogy átadjam a feladataimat, azonban június végén az utolsó napomat fogom eltölteni a CCP Games-nél. Mindig a barátja és támogatója leszek az EVE Online-nak és a közösségének. Repüljetek biztonságban, szeretettel búcsúzom.

Megható szavak, az biztos. A CCP Games sokat vesztett Andie távozásával. Azt nem lehet tudni, hogy valaha is visszatér-e a játékok világába, így jelenleg csak azt kívánhatjuk neki, hogy találja meg a boldogságát családja körében, élvezze a pihenést és az életet...

5p6fvnaqy9bdszjspvrfnf-650-80.jpg