• Lezajlott az iPon Rainbow Six Siege kupa selejtezőjének második fordulója
  • Erről nézhettek most meg egy videós összefoglalót

Tovább robog az iPon Rainbow Six Siege kupa, az előző héten már a második fordulót rendezték, melynek mérkőzéseit két napon is élőben követhettétek. De nincs gond akkor sem, ha lemaradtatok erről, ezúttal is készült ugyanis egy összefoglaló a legszebb jelenetekből.

Maga a kvalifikációs szakasz négy héten át tart, minden héten két-két játéknappal, ahol is svájci rendszerben küzdenek egymással a résztvevők, minden egyes forduló végén pontokat gyűjtve (az első 100 pontot, a második 75 pontot, a harmadik 45 pontot, az ötödiktől lefelé 10 pontot, a kilencediktől lefelé 5 pontot, a tizenhetediktől lefelé 2 pontot, a harminckettediktől lefelé pedig 1 pontot kapnak a csapatok). A negyedik selejtező után összesítik ezeket a pontokat, és a négy legtöbb pontot gyűjtő csapat továbbjut az online elődöntőbe, ahol már a fináléba jutás lesz a tét, melyet június 27-én rendeznek a MondoCon - PC Guru Show-n.

A második fordulót a LvLUP Esport nyerte hibátlan teljesítménnyel, megelőzve a Sztereósok, az ARGOS PROJECT és a Nice Gaming csapatát.

A harmadik fordulóra már megkezdődött a jelentkezés - ha szeretnétek próbára tenni tudásotokat, akkor regisztráljatok a Battlefy felületén.

rainbow-six-siege-ipon-kupa.jpg

A döntőben ez első helyezett jutalma 150 ezer forint, illetve 5-5 db Urage billentyűzet és egér lesz, míg a második csapat 50 ezer forintot és 5 db Samsung SSD-t nyer. Lesz emellett "Legszebb Play" különdíj is, melynek fődíja egy Samsung prémium gaming monitor - hogy ez kihez kerül, arról az dönt, hogy kinek a highlight videóját nézik meg többen a július 29-ig.