• Megérkezett a SnowRunner legújabb előzetese
  • Részletes áttekintést kapunk benne a játékról
  • Megjelenés április 28-án

A természet közelségét sajnos nem túl könnyű érezni a négy fal közül, de szerencsére itt vannak nekünk az olyan játékok, mint a nagy sikerű MudRunner folytatása, a tavaly bejelentett SnowRunner, melyben ismételten megküzdhetünk az elemekkel offroad járgányok volánja mögé pattanva. Hogy pontosan milyen módon, arról az alábbi trailer nyújt kiváló áttekintést.

Nézzük a legfontosabb tudnivalókat szövegesen is! A Snowrunner összesen három régiót és tizenegy pályát tartalmaz majd, melyek változatos küldetésekkel várnak bennünket, szállítással (olykor egészen gigantikus rakománnyal), mentéssel és egyéb hasonló feladatokkal - a lényeg, hogy általában alvázig fogunk úszni a sárban vagy éppen a hóban. Mindezt természetesen szuperélethű szimuláció mellett, legyen szó dagonyázásról, durva terepviszonyokról vagy éppen a folyók sodrásáról.

A játékban összesen 40 jármű lesz, a kisebb offroad-járgányoktól kezdve a hatalmas szörnyetegekig, melyeket ráadásul testre is szabhatunk majd. Az élményt pedig akár barátjainkkal is megoszthatjuk a 4 főt támogató kooperatív módnak hála.

A SnowRunner április 28-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re - utóbbira Epic Games Store-exkluzívként. A fejlesztő Saber Interactive pedig már most tervezi a megjelenés utáni bővítményeket, egy darabig tehát nem fogunk unatkozni a játék társaságában.

Támogasd te is a PC Gurut!