Tegnap már megcsodálhattuk Alicia Vikandert Lara Croftként, most pedig a rendező is elmondta gondolatait a 2018-ban mozikba kerülő filmmel kapcsolatban. Állítja, hogy teljesen más lesz hangulatban, mint az Angeline Jolie féle 2001-es film: "Ez a sztori nemcsak a lány elképesztő fizikai képességeit fogja megmutatni, de emberségének a mélyére is leás majd." -- mondta a GQ magazinnak adott interjújában, majd folytatta: 

"Láttam az Angelina Jolie féle filmeket, szórakoztatóak voltak, de mi egy eltérő mozit forgatunk. Egy eredettörténetet, amiben Alicia Vikander nagyon fog tetszeni a rajongóknak." Ugyanakkor az alkotás nem a 2013-as, nagy sikerű játék közvetlen adaptációja lesz,  habár átvesz abból elemeket. Roar Uthaug a filmkészítés során a realisztikus megközelítést választotta, nem lesz az alkotásban túltolva a CGI, így a jelenetek nagy részét valós környezetben készítik. Most csomagolták össze a Dél-Afrikában felvett anyagokat, ezután pedig a stáb Londonba utazik, ahol valószínűleg a Croft-kúrián játszódó képsorokat fogják rögzíteni. 

"Lara Croft egy hős, de nem szuperhős. Emberséges, és ezzel az emberségességgel kell minden nap megküzdenie." -- közölte Uthaug. Hogy ezt hogyan éri el Alicia Vikander? "Fiatal és tehetséges színésznő Alicia, aki mélységet ad a karakternek. Szenvedélyes, aki képes azt az intenzív fizikai akciókat bemutatni, amit ez a szerep megkövetel. Nagyon lenyűgöz az odaadása, és az, hogy minden jelenetben a maximumot adja." -- mondta el az interjú végén.

nel2chn7fopzpn1b.jpg