A Sony az Uncharted 4 megjelenését ismételten egy egyedi konzollal ünnepli. Az 500 GB háttértárral rendelkező PS4 Uncharted 4: A Thief's End Limited Edition Bundle ezüstkék színben fog pompázni, rajta lesz Nathan Drake, arany betűkkel az Uncharted és a PlayStation logo, illetve a Sic Parvis Magna latin mondás. Ez a mondás található meg Drake gyűrűjének belsején, és azt jelenti, hogy apróságokból születnek a nagy dolgok.

1454595094-limited-edition-uncharted-4-playstation-4-bundle.jpg

Ezen kívül fog érkezni egy hasonló színvilágú kontoller és egy Wireless Gold Headset is, előbbi 65 dolláros, utóbbi 100 dolláros áron kerül forgalomba. Azok, akik a konzolt előrendelik (egyelőre csak az Egyesült Államok és Kanada van megerősítve, mint forgalmazási hely, de valószínűleg azért feltűnik más országokban is), igazán stílusosan vághatnak majd neki a többszereplős játéknak, mert jutalmul megkapják a Drake's Fortune ruháját, a Golden Weapon Skin nevű jóságot, és egy halom Uncharted pontot, amit a multis küzdelmekben lehet majd felhasználni. 

A konzol 400 dolláros áron kerül majd forgalomba, illetve nagyjából ennek megfelelő forintösszegért lehet majd hozzájutni ehhez a szépséghez, amennyiben eljut hazánkba.

 

1454595095-gray-blue-gold-wireless-headset.jpg

Nektek hogy tetszik a konzol? Elégedettek vagytok vele, vagy mást raktatok volna rá mintának? Mondjátok el!