Amy Hennig a Legacy of Kain-játékok és az első három Uncharted alkotójaként vált ismertté, mígnem a negyedik rész fejlesztése során kénytelen volt otthagyni a Naughty Dogot. Ezután csatlakozott az EA-hez, ahol a Visceral Games nyílt világú Star Wars játékán dolgozott, ám ez a munka dugába dőlt, amikor a kiadó bezárta a fejlesztőstúdiót.

Hennig most újra új helyen van, az új Star Trek mozikat és néhány Terminator filmet is jegyző Skydance Mediához csatlakozott. Persze nem nyergel át a filmgyártásra, helyette a stúdió új, interaktív szériákkal foglalkozó divízióját fogja vezetni Julian Beak társaságában, aki korábban olyan játékokon dolgozott, mint a Battlefield: Hardline és a Need for Speed.

Céljuk új élményt kínáló interaktív szériák gyártása, amik egyaránt szórakoztatják azokat, akik már régóta játszanak videojátékokkal, és azokat is, akik még csak most akarnak belekóstolni ebbe a világba. Hennig továbbá reméli, hogy sikerül még néhány embert bevenni a csapatba, de semmiképpen sem szeretne 15 embernél többel együtt dolgozni.

amy-hennig-skydance-media.jpgFotó: Skydance Media