Az Uncharted: Drake's Fortune sem könnyen akar elkészülni, ami úgy tűnik, mostanában jellemző a videojátékok adaptációira, már ha nem Resident Evil címre hallgat, mert az futószalagon jön, igaz olyan is – hála istennek Paul W. S. Anderson nem akarja már tovább gyalázni a franchise-t az új mozi után.

Az Uncharted-filmről az elmúlt egy évben csupán annyit hallottunk Avi Arad interjúja után, hogy a leginkább a televíziós sorozatok világában ténykedő, de a Förtelmes főnökök és a Személyiségtolvaj című vígjátékokkal a mozi világában is megismert Seth Gordont tették meg rendezővé, amiből még bármi kisülhet. Most azonban Gordon úr kicsit részletesebben nyilatkozott az előkészítési fázisban leledző produkcióról.

Jelenlegi tervei szerint a Drake's Fortune-t már 2015 elején elkezdik forgatni, amihez már csak az kell, hogy találjanak valakit, aki megformálhatja Nathan Drake-et. Egy inkább tehetséges, mintsem híres színészt keresnek a posztra, bár nem kizáró tényező, ha ismert a szakember. Viszont nem valószínű, hogy a sokat pletykált Mark Wahlberg lesz a befutó.

A film amúgy az első Unchartedből építkezne, azonban nem szeretnének képkockáról képkockára történő adaptációt összehozni. Inkább a negyedik részre készülő sorozat kiegészítésén fáradoznak, semmint annak újra elmesélésén.

Ki lehetne a tökéletes Nathan Drake?