• Minsc és Boo még visszatérhet
  • Akárcsak Bhaal
  • Erre a fejlesztőcsapat feje utalt

Minsc és Boo a Baldur’s Gate sorozat egyik legkedveltebb karakterei, már csak azért, mert meglehetősen furcsa párost alkotnak. Minsc egy, az arcán lila tetoválást viselő, zordnak tűnő kósza, míg Boo egy miniatűr óriás űrhörcsög. Hát csoda, hogy megszerették őket az emberek? És komoly esély mutatkozik arra, hogy a páros visszatér a száz évvel az előző játék eseményei után játszódó Baldur’s Gate 3-ban.

A Larian Studios feje, Swen Vincke ugyanis azt találta mondani a VG24/7-nek, hogy bár a harmadik játék sötétebb és komolyabb lesz, mint az előzőek voltak, ez sem fogja mellőzni a humort. Már csak azért sem, mert szerinte a komorság sokkal jobban hat, ha némi vidámság is jelen van olykor.

Eztán megemlítette, hogy néhány esetben visszatérő karakterek csalhatnak mosolyt az arcunkra. „Ha belenézel a D&D szabálykönyvének ötödik kiadásába, láthatod, hogy olyan karakterek, mint Boo és Minsc még életben vannak. Bhaal és néhány másik srác is arrafelé kódoroghat. Mi lesz velük? Majd megtudod a BG3-ból” – mondta. Nos, ez elég konkrét.

baldurs-gate-3-minsc-boo.jpg