• Vidd haza az 5000 Batalj bétakulcs egyikét
  • A játékot december végéig nyúzhatod

A batalj pár iparági veteran munkája, megalkotásán az egykoron a Dice sorait erősítő Markus Nyström (az egyik alapító), Anders Gyllenberg, Mikael Kalms és Dan Vaderli közös cégének, a Fall Damage-nak immáron 14 főt tömörítő stúdiója dolgozik.

A körökre osztott stratégiai játék fő vonzereje a „könnyű megtanulni, nehéz a mesterévé válni” filozófia mellett a körökre osztott játékokra eddig nem jellemző gyors akció. Ezt a szimultán körökkel érik el, a tervezési fázisban mindkét játékos eldönti mit csinál, aztán a végrehajtásnál meghatározza melyik egység milyen sorrendben lép. Így tulajdonképpen nem reagálunk az ellenfél lépéseire, hanem megpróbáljuk kikövetkeztetni azt, ami mondanunk sem kell, számos taktikai lehetőséget rejt magában. Ezt tovább tetézi, hogy három frakció összesen kilenc hőse és 54 egysége közül válogatva alkothatjuk meg csapatunkat.

batalj-promo-1.jpg

Ha pedig felkeltettük az érdeklődésedet, jöjjön a lényeg: összesen 5000 kulcs áll rendelkezésünkre, melyek a játék december 11-én (de legkésőbb 14-én) elinduló bétájához adnak hozzáférést. A kulcsot a steamen válthatod be, a tesztelési lehetőség pedig december végéig tart majd, megszerzéséhez pedig nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi linken található bot egyszerű (eskü) kérdésre, és várni – hullámokban kézbesítjük a kulcsokat, érkezési sorrendben.

Katt ide, ha szeretnél egy Batalj bétakulcsot!