Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Már a második gyertyát gyújtjuk az adventi koszorún, legfőbb ideje hát, hogy elindítsuk nyereményjátékunkat, melynek során az idén rekordmennyiségű játékot osztunk szét. Összesen több, mint 50 játék talál majd gazdára mindhárom főbb platformon. Olvassátok el figyelmesen a következő sorokat, és a linken feltett kérdést!

Első körben a Microsoft konzoljának tulajdonosai örülhetnek, az Európában már 2002 márciusa óta jelen levő konzol hol több, hol kevesebb sikerrel, de meghatározó szereplője a piacnak. Igen, most Xbox One tulajoknak adunk egy esélyt, a Cenega felajánlásával két darab LEGO DC Super-Villains és egy darab Mega Man 11 keresi gazdáját. A részvételhez nem kell mást tennetek, mint egy érvényes e-mail címmel rendelkező, már meglévő vagy új felhasználói fiókotokon bejelentkezni, és megadni a helyes választ a lenti linken olvasható kérdésre.

A nyertesek kiválasztására holnap, azaz december 10-én, 20 órakor kerül sor, a szerencséseket válaszlevélben értesítjük a további teendőkről - mivel itt dobozos játékokról van szó, arra kérünk benneteket, hogy magyarországi postacímmel jelentkezzetek, mert külföldre nem áll módunkban csomagot kézbesíteni!

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

gold-plated-xbox-christmas-decoration.jpg

A jövőt illetően pedig ne csüggedjetek, holnap már PC-re nyergelünk és a nyereményjáték mellett gyakorlatilag mindenkinek lesz esélye nyerni – de már így is sokat mondtam, tartsatok velünk holnap is!