• A Batgirlt szerepeltető DLC címe „A Matter of Family” lesz
  • Sefton Hill a Twitteren írt róla
  • Barbara Gordon lesz az Arkham széria Batgirlje
  • Hamarosan még több videó érkezik

A hét elején bejelentésre került az Arkham Knight Season Pass és annak tartalma, azonban nem egy szürke foltot hagyott maga után a Rocksteady. Példának okért azt sem tudtuk, hogy mi lesz a Batgirl megjelenésével fémjelzett letölthető tartalom címe. Sefton Hill, a fejlesztőcsapat munkatársa Twitteren osztott meg velünk néhány információt, válaszolva néhány kérdésre.

A képregényrajongók oldalát legfőképpen egy kérdés fúrta, mégpedig Batgirl identitásának ügye. Mindezidáig folytak a találgatások azt illetően, hogy a Denevérlány vajon Cassie Cain lesz-e, vagy Gordon felügyelő lánya, Barbara szerepel a reflektorfényben. A választás végül az utóbbira esett, mivel az ő szála erősebben köthető az Arkham-szériához. Ezen felül a DLC címe is napvilágot látott: „A Matter of  Family”. Pontos részleteket ugyan még nem tudunk a letölthető tartalmat illetően, ám nagy valószínűséggel a The Killing Joke-ból fog meríteni.

Hill azonban nemcsak információt szolgáltatott a számunkra. Arról is biztosított, hogy hamarosan két fejlesztői napló érkezik a játékhoz, hogy bepillanthassunk a kulisszák mögé. Amint elérhetők lesznek, természetesen azonnal publikáljuk ezeket.

Batman: Arkham Knight -- A Matter of Family DLC (Batgirl)