November 22-én érkezik a Batman: The Telltale Series negyedik, a Guardian of Gotham című epizódja PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, iOS-ra meg Androidra, és a Telltale, jó szokásukhoz híven, most sem hagyott minket trailer nélkül. Persze, aki nem játszott az előző részeket, az ne nézze meg, sőt, ne is olvasson tovább, mert innentől spoilerek jönnek.

A főszereplőnknek nem áll jól a sara, ugyanis az előző rész végén – bosszantó módon döntéseinktől függetlenül – Oswald Cobblepot, vagyis a Pingvin átvette a vezetést a Wayne Corporations felett, Harvey Dent kezdi egyre jobban elveszteni maga fölött az uralmat, és minket, vagyis Bruce Wayne-t az Elizabeth Arkham Asylumba visznek, miután egy váratlan fordulattal egy közeli ismerősünk ellenünk fordult. Innen veszi fel a trailer a vonalat, és most az elmegyógyintézetben folytatódik történetünk, ahol rengeteg új, de ismerős arccal találkozhatunk – köztük kedvenc bohócunk is tiszteletét teszi.

Mit gondoltok, összeszedi magát az utolsó két részre a vegyes fogadtatásban részesült játék? Igazán kár volna érte, mert rengeteg potenciál van benne, úgyhogy csak remélni merhetjük a legjobbakat.