• Május 24-én kapják meg a Season Pass vársárlók és a PS4-es bétateszt résztvevői Alani karakterét
  • A többiek május 31-től nyithatják meg
  • Május 20-25. között dupla XP pontot lehet gyűjteni minden játékmódban
  • Battleborn – Vágjunk bele!

A május elején debütált Battlebornban 25 különböző karakter közül választva vághatunk bele az univerzum utolsó csillagán zajló gigantikus csatákba, de ha valaki kevesellné a felhozatalt, akkor örömmel jelentjük, hogy már ebben a hónapban új hős csatlakozik a küzdelmekhez.

Az egykori gyógyító szerzetesből vad amazonná vált Alani ugyanis május 24-től válik választhatóvá a szezon bérlet tulajdonosok, illetőleg a korábbi PS4-es bétateszteken vitézkedők számára, a többieknek egy kicsit tovább, május 31-ig kell várniuk erre.

alaniblog.jpg

A karakterleírás szerint azonban megéri türelmesnek lenni, hiszen Alani személyében egy igen sokoldalú és hasznos hős csatlakozik a Battleborn csapatához. Miután a Rendain és a Jennerit birodalom ellopta a lány bolygójáról az óceánokat (ne kérdezzétek, hogyan), a lány úgy dönt, hogy muszáj beszállnia a világ sorsát eldöntő küzdelmekbe. Alani különleges képességei természetesen a víz elem irányítása köré épülnek, de képes meggyógyítani sebesült csapattársait is. Ennél többet azonban csak május 24-én, Alani teljes leleplezésekor árul el majd a Gearbox.

További jó hír, hogy május 20. és május 25. között dupla XP pontot gyűjthetünk a Battleborn csatáiban, a Story Mode-ban és a kompetitív multiplayer opciókban egyaránt, és természetesen minden megjelenési platformon.