• Itt a Battlefield 1 júliusi frissítése
  • Ezzel együtt egy hétig bárki kipróbálhatja, milyen is aprémium tagság

A Battlefield 1 egy újabb térképpel bővült, igaz, ezúttal fizetős tartalomról van szó, mely a Premium Pass, illetve a They Shall ont Pass kiegészítő birotkosainak jár automatikusan. Persze van lehetőséged kipróbálni, ha ismersz olyasvalakit, akinek birtokában van a Premium Pass, és meghív a játékba - a lehetőség folyamatosan adott, ez lenne a Premium Friends funkció.

A másik alternatíva a tegnap elrajtolt, július 27-ig tartó Premium Trials-on belüli próba. Ennek keretében az összes térképen (a legutóbbi kiegészítő mind a hat pályáján úgyszintén), és a Frontlines játékmódban is kipróbálhatja magát mindenki, ingyen és bérmentve, csak ne lepődjetek meg, ha nem kaptok tapasztalati pontot, az ugyanis nem része a promóciónak.

A Prise de Tahure éjszakai pályájának az Operations játékmódon kívül bármely módban nekiveselkedhetünk, bármely járművel és fegyverrel, francia vagy német oldalon. De ha még így is kivárásra játszol, akkor ne felejtsd: hamarosan az EA/Origin Access listájára is felkerül a Battlefield 1.

bf1-night-map.jpg