Pár Latin-Amerikában kiszivárgott marketinges anyagnak és a spanyol Battlelog moderátorának köszönhetően már tudjuk, mit fog tartalmazni a Battlefield 4: China Rising DLC (bár szokott módon nem árt, ha van ici-pici fenntartásunk a hivatalos bejelentésig). Az úriember ugyanis ezt a képet tette közzé Twitter-csatornáján:

battlefield-4-china-rising-dlc-rumor.jpg

A leírás szerint négy új pálya (Taklamakan, Altai Range, Guilin Peaks és Dragon Pass), öt új fegyver, új járművek és high-tech katonai felszerelések, valamint tíz új multis megbízás várja a játékosokat.

És ez még csak a jéghegy csúcsa. Az MP1st információi szerint visszatér az Air Superiority mód, amely a Battlefield 1943-ban jelent meg először, majd bekerült a Battlefield 3-ba is. Ráadásul újra lesznek quadok is. Emellett állítólag megszerezték a Playstation 3-on és PS4-en elérhető trófeákat és az azok eléréséért teljesítendő célok listáját is. Íme:

A BATTLEFIELD 4: CHINA RISING DLC TRÓFEÁI

Ezüst:

  • Mini Kimikaze: Ölj meg egy ellenség az SUAV-vel.
  • New Superpower:Teljesítsd az összes China Rising megbízást.

Bronz:

  • Fledging: Játsz egy kört az Air Superiority módban.
  • 2 Wheels: Ölj meg valakit dirtbike-kal.
  • Death From Above: Ölj meg valakit egy bombázóval.

A China Rising DLC december 3-án válik elhetővé a Premium előfizetők számára, míg a mezei játékosok két héttel később, december 17-én vásárolhatják meg a kiegészítőt.