A Battlefield 4-nél nem sok AAA-kategóriás shooter jött ki több hibával, a program PC-s változata az októberi megjelenés óta gyakorlatilag élvezhetetlen multiplayerben. Bár a fejlesztő DICE megígérte, hogy addig nem lesznek újabb DLC-k, míg az összes bugot ki nem szűrték, egyelőre csak problémát problélmára halmoznak -- most például kapcsolati hibák léptek fel az online szerverekkel, gyakorlatilag az összes platformon, holott konzolokon mindeddig viszonylag kevés baj volt a Battlefield 4-gyel.

A nehézségekről a DICE a hivatlos fórumon értesítette a játékosokat, több információt azonban nem közölt a csapat, így kénytelenek vagyunk beérni a gamerek beszámolóival. Ezek elveszett szerverkapcsolatról, laggolásról, illetve Xbox 360-on gyakorta előforduló fagyásokról szólnak -- tudjátok, a szokásos. További furcsaság, hogy a PS3-ról PS4-re migráló játékosok nem kapták meg a China Rising DLC next-gen kiadását.

Ejnye-bejnye DICE, ideje lenne összeszedni magatokat. Tényleg bugokkal és fagyásokkal indul a Battlefield 4 újesztendője?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!