• A Battlefield 5 kozmetikai elemei hihetőek lesznek, passzolnak majd a világháborús korszakba
  • Legalábbis a DICE producere, Andreas Morrell szerint
  • Persze egy-két vadabb kinézet megjelenését így se lehet kizárni

A Battlefield 5 kapcsán lassan, de kitartóan szivárognak az újabb és újabb információk. Tudjuk már, hogy lesz benne battle royale mód, de már a zárt alfa is elindult, valamint befutott az ehhez a verzióhoz tartozó gépigény is. Most pedig egy újabb fontos elemről hullt le a lepel, ugyanis a DICE producere, Andreas Morrell elárulta, hogy pontosan milyen kozmetikai elemekre számíthatunk.

Morrell szerint törekedtek az autentikus, a második világháború korába passzoló, hihető kozmetikai elemek megalkotására. Ahogy ő fogalmazott, nem akartak egy steampunk világot vagy bármi ilyesmit kreálni a Battlefield 5-ből. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen hanyagolnunk kell majd a kicsit vadabb, kicsit elborultabb karaktereket és kinézeteket, ahogy azt Morrell is sietett leszögezni.

Elmondása szerint például kifejezetten felkeltette a csapat figyelmét „Mad Jack” Churchill alezredes története, ami nem is csoda. A skót katona többek között skótdudával és angol hosszú íjjal indult a küzdelemben, de azt is érdemes megemlíteni, hogy ő az egyetlen, aki a konfliktus alatt bizonyíthatóan karddal ölt meg valakit. Hogy az alezredes pontosan hogyan jelenik majd meg a játékban, azt sajnos még nem kötötték az orrunkra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!