• Összesen három DLC-t tartalmaz a Battletech szezonbérlete
  • Ezek közül az egyik novemberben, a másik jövő nyáron jön, a harmadikról még nincs információ
  • Az első DLC összesen 30 órányi tartalmat ad majd a játékhoz

A Paradox bejelentette az idén tavasszal megjelent Battletech szezonbérletének a részleteit, és ezek alapján bizony az ígéreteknek megfelelően egy igen combos csomagot kapunk majd. A szezonbérlet összesen három DLC-t tartalmaz, melyek közül az első, a Flashpoint, november 27-én kerül a boltokba, míg a másodikra jövő nyáron lehet számítani, a harmadiknak pedig egyelőre nincs megjelenési dátuma.

Annak idején a fejlesztők megígérték nekünk, hogy minden DLC történettel érkezik, ennek megfelelően pedig a Flashpoint is laza 30 órányi tartalmat ad majd az alapjátékhoz. Ez több rövidebb történetből fog összeállni, melyek új beszélgetéseket, új speciális eseményeket és persze új csatákat hoznak magukkal. A kiegészítővel érkezik továbbá egy új játékmód, ahol három területet kell megszereznünk a térképen, három új mech és egy új, trópusi környezet.

A második DLC címe Urban Warfare lesz, erről egyelőre annyit tudni, hogy a címéhez hűen város környezetbe kalauzol majd el minket és kompániánkat, hogy a zsúfolt utcákon is tönkreverhessük ellenfeleinket.

A Flashpoint jelenleg 10%-os kedvezmény mellett 18 euróért (nagyjából 5800 forintért) vehető meg a Steamen, míg a teljes szezonbérletért 20%-os leárazás mellett 40 eurót, azaz 13 ezer forintot kell kicsengetnünk.