• Két taggal bővült a Galaxy család
  • Az A7 és az A9 legfőbb erénye a kamerájuk
  • Az A7 3, míg az A9 4 hátlapi kamerával érkezik
  • Az A7 már elérhető, A9 novemberben érkezik
  • Az A9 ajánlott fogasztói ára 199 990 forint lesz

Ma délelőtt bemutatkozott a Galaxy A7 és A9, a Samsung két legújabb okostelefonja, amelyek az „Instagram generációt” célozza meg fókuszcsoportjukként. A világon először az A7 nem kevesebb, mint 3 hátlapi kamerával rendelkezik majd, illetve az A9 rajta is túltesz a maga 4 hátlapi lencséjével. Az elsődleges kamera 24MP-es, alatta található a 10 MP-es teleobjektív (2X optikai zoom), ez alatt a 120°-os, 8MP-es széles látószögű lencse kapott helyet, valamint külön helyet szorítottak egy 5MP-es mélységlencsének, ami a portré fotózást emeli magasabb szintre. Az A7 az ujjlenyomatolvasót is áthelyezi: a hátlap helyett a kikapcsoló gombra kerül át, hogy még praktikusabb legyen a készülék feloldása.

Az A7 a mai naptól elérhetővé válik, az A9 azonban csak novemberben érkezik. Magyarországon a készülék ajánlott fogyasztói ára 199 990 forint lesz.

Az okostelefonos kamerák fejlesztésében elért eredményeinkre építve a Galaxy termékcsalád tagjaiban mutatkoznak be az újgenerációs technológiák, hogy a felhasználóink is megtapasztalhassák a korszakalkotó innovációk előnyeit. Izgatottak vagyunk, hogy teljesíthetjük ezen ígéretünket, és a Galaxy A9 készülékünkben bemutathatunk egy kiemelkedő okostelefonos kameratechnológiát -- mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója.

galaxy-a9-lemonade-blue.jpg