• Két új hőst kap a Heroes of the Storm
  • Li-Ming, a varázsló (Diablo 3)
  • Xul, a nekromanta (Diablo 2)
  • Új skinek és hátasok is lesznek
  • Heroes of the Storm teszt

Újabb karakter érkezik a Diablo 3-ból, bemutatkozik Li-Ming, egy távolból támadó, meglehetősen agresszív assassin, akivel nagy fejfájást okozhatunk az ellenfélnek. Különlegessége a Critical Mass passzív képesség, ami minden egyes leterített ellenféllel újratölti a több támadásait. Li-Ming fő fegyverei a három irányba száguldó Magic Missile és a megtett távolsággal egyre nagyobbra növő és nagyobbat ütő Arcade Orb, míg az egyik Ultimate képessége a Disintegrate, egy energianyaláb, ami mindenkit megkap, aki az útjába kerül, a másik Ultimate pedig a Wave of Force, ami nem csak sebez, de hátra is löki a célpontokat. Li-Ming rövid távolságokra teleportálni is tud.

Az assassin azonban nem egyedül jön, egy másik Diablo karakter is érkezik a játékba. Ő nem más, mint Xul, a nekromanta, a Diablo 2-ből. Xul a specialist kasztot erősíti, és a közelharcban jeleskedik.  Képes négy csontvázat megidézni a Skeleton Raise tulajdonságával; a Spectral Scythe egy „fordított skillshot,” ami annyit tesz, hogy a kijelölt területről a gazdájához repül vissza a kasza, közben persze sebezve, akit ér; a Cursed Strike területi sebzéssé változtatja az alaptámadásokat, közben az érintettek sebzési sebességét felezve; a Bone Prison két másodpercre csapdába zárja a célpontot, mégpedig úgy, hogy a támadás elsütése után még egy darabig mozoghat a célpont, így behatása van, hol kell raboskodnia. Az egyik Ultimate a Poison Nova, egy óriási méregfelhő, a másik pedig a Skeleton Mages, azaz mágusok falat állnak, akik lassítják a mozgást és sebeznek is. Xul bónusz képessége a Bone Armor, ami három másodpercre védi az életerő 25%-át.

Ezen kívül alternatív ruhákat is kapnak az újoncok (Master Li-Ming, Master Xul, Serpent King Xul, Star Princess Li-Ming), de nem csak ők, hanem Illidan, Jaina, Lt. Morales és Arthas is, utóbbi ráadásul meglehetősen rendhagyó, a jó öreg Arthas ugyanis denevér formájában harcolhat -- ezt az alábbi videóban is láthatjátok. Továbbá új hátasok is lesznek, a Star Chariot, a Cloud Serpent és a Lunar Dragon.

A Blizzard azt még nem kötötte az orrunkra, hogy az újdonságok mikor fognak megjelenni, de azt megígérték, hogy csak pár hetet kell várnunk.