• Érkezik az AOC 16T2 érintőképernyős monitor
  • Októbertől lesz kapható 319 eurós áron

Manapság már a monitorok esetében is egyre nagyobb hangsúlyt kap a rugalmasság (természetesen nem a kialakítást, hanem a felhasználási módot tekintve, még mielőtt valaki félreértené), így nem meglepő, hogy az AOC is leleplezte legújabb hordozható kijelzőjét, a 16T2-t.

aoc-16t2.png

A 15.6 hüvelyk képátlójú, Full HD felbontású, IPS panellel szerelt monitor egy 8000 mAh teljesítményű akkumulátorral biztosítja a hordozható használatot, miközben akár a csatlakoztatott okostelefonok töltésére is alkalmas. A 10-pontos érintési jelbevitellel bíró kijelző két USB-C porttal és Micro-HDMI bemenettel lett ellátva, így számos különféle készülékhez csatlakoztatható.

„A hordozható monitorok területe Európában az egyik leggyorsabban növekvő technológiai piaci szegmens és mi az AOC-nál értjük az ilyen kényelmes megoldásokra való igényt mind otthon, mind az irodákban, de ami a legfontosabb, mobil munkavégzés esetében. A 16T2 egy tökéletes, rugalmas megoldás mindenki számára, aki nagyobb képernyőterületre vágyik a munkájához, vagy szórakozási célból – bárhol is tartózkodik” – mondta César Acosta, az AOC International Europe termékmenedzsere.

Az AOC 16T2 idén októberben kerül a boltokba 319 eurós áron.