• Szeptemberben érkezik az Everreach: Project Eden
  • Az Elder Games új játéka egy sci-fi akció-RPG lesz
  • Tarsoly Ede a vezető dizájner
  • Kaptunk egy gameplay trailert is

Az nem újdonság, hogy Tarsoly Ede és az Elder Games csapata már nagyban dolgozik eddigi legnagyobb projektjén, az Everreach: Project Eden névre hallgató sci-fi akció-RPG-n, most azonban végre mozgásban is vethetünk egy pillantást a játékra, megérkezett ugyanis az első gameplay trailer.

Az Everreach az Eden nevű bolygón játszódik, ahol a kolonizációs folyamat Biztonsági Részlegének egyik tagja, Nora Harwood bőrébe bújhatunk bele, vele kell majd utánamennünk a különös incidenseknek.

A külső nézetű akció mellett járműves szekvenciákra, valamint több mint 80 fejlesztést tartogató képességfára számíthatunk - mindezt egy megkapó, nyolcórás sztoriba csomagolva, melyet a korábban a Mass Effect-trilógián dolgozó Michelle Clough írt. Nem ő az egyetlen tapasztalt közreműködő egyébként: a lélegzetelállító látképek megalkotásába az a Mai-Anh Tran segített be, aki nagyköltségvetésű sci-fi filmeken (Warcraft, Star Trek: Beyond) is dolgozott már korábban, az egyik szinkronszínész pedig a Mass Effect 2 Legionje és a Resident Evil Albert Weskere, D.C. Douglas.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az Everreach: Project Eden idén szeptemberben fog megjelenni PC és Xbox One platformokra, de még az idei évben várható a PS4-verzió is.

Ha ki szeretnéd próbálni az Elder Games korábbi játékait, a PC Guruval megteheted. A Meridian: New Worldöt a 2016 májusi (600 Ft), a Meridian: Squad 22-t pedig a 2017 márciusi (600 Ft) számhoz mellékeltük.