• A Beyond Good and Evil 2 folyamatos netkapcsolatot igényel majd
  • De nem lesz kötelező csapatban játszani

A Beyond Good and Evil 2 megjelenése még egy csöppet odébb van, a Ubisoft 2019 vége felé tervezi a játszható bétaverziót – persze addig még sok víz lefolyik majd a Dunán, és a szoftverfejlesztésben mindig becsúszhatnak előre nem látott problémák. Figyelembe véve, hogy öt stúdió dolgozik már a játékon, remélhetőleg az akadályokat sikerrel veszik majd. Egyelőre azonban be kell érnünk a legutóbbi livestream összefoglalójával, melyet alant megtekinthettek, ha lemaradtatok volna róla.

beyond-good-and-evil-2-jump.jpeg

Továbbá a Ubisoft közleményéből megtudtuk azt is, hogy emellett a Beyond Good & Evil 2 bizony folyamatos netkapcsolatot igényel majd, idézzük:

„A Beyond Good & Evil 2 egy online, multiplayer játék gazdag, megszakítás nélküli kooperatív móddal. És mint ilyen, a játék csak internetkapcsolat mellett lesz futtatható, hogy a zökkenésmentes navigáció, és a dinamikus frissítések mellett barátokkal is játszhass (ami mindenképp fontosabb, ha űrkalózt alakítasz). A kooperatív mód választása azonban rád van bízva, teljességgel lehetséges a BGE2-t egyedül játszani, ha a magányos űrkalózt alakítanád inkább.”

No és persze másolásvédelmi szempontokból sem utolsó.