Igen, ezzel a szomorú hírrel kell szolgálnom, megint mi húztuk a rövidebbet. Viszont akinek van Xbox360-as konzolja, az gyorsan lépjen fel a piactérre, és már töltheti is lefelé! Elizabeth Tobey azt ígéri, még a mai nap folyamán kapunk bővebb részleteket a PC-s demóról, ugyanis egyelőre csak annyit tudni, hogy készül, és később jelenik meg. De az legalább nagyon örömteli, hogy a demóban látottak nem lesznek benne a teljes játékban, ugyanis azt a részt, amit kipróbálhatunk, átalakították, hogy maradjanak még meglepetések augusztus végére is. Tudom, hogy sokan csalódottak vagytok (higgyétek el, én is az vagyok), de próbáljatok normális hangnemben hozzászólni a hírhez és a káromkodásokat mellőzni. És bízzunk abban, hogy csak nagyon keveset kell várni.

Amíg várunk az újabb információkra, melyek valószínűleg legkorábban dél-délután körül lesznek elérhetőek, nézzétek meg azt a videót, melyet a Spike TV-ben mutattak be először. Szerencsére spoilereket nem tartalmaz, így bátran meg lehet nézni, de hangulatban újra óriásit alkottak, íme:




A magasabb felbontású verziót szerverünkről is letölthetitek.



Frissen érkezett: nos, megjött a beígért információ, de sajnos nem lettünk tőle okosabbak. Annyi biztos, hogy még ebben a hónapban kijön a demó és megpróbálják még a teljes játék megjelenése előtt kiadni. A fejlesztők keményen dolgoznak az ügyön, (remélem is) majd meglátjuk mikorra lesznek készen. Bízok benne, hogy még a héten megérkezik és mi is kipróbálhatjuk. A beszámolók alapján a játék legeleje van ebben a rövid demonstrációban, a plazmidok közül biztosan benne van az Electrobolt (kábít és egy kicsit sebez, vízben halálos, illetve a robotokat lebénítja rövid időre) és az Incinerate (meggyújtja az ellenfeleket). A fegyverek közül a csavarkulcs, a revolver és a Tommy Gun géppuska szerepel. Igazán spoileres dolgokat nem raktak bele, leszámítva, hogy a játék legelejét már megismered. Igaz, itt tettek bele egy csavart, ugyanis sok dolgot átalakítottak, így azoknak is ajánlott lesz majd kipróbálni, akik szeretnék a meglepetést meghagyni maguknak. Amint újabb fejleményekről kapunk hírt, azonnal jelentkezünk!