• A PC-s Bioshock: The Collection sok régi, apróbb, de zavaró hibával küzd, amit valószínűleg nem lett volna nehéz kijavítania a készítőknek.
  • A Steam felhasználói közül sokan az elégedetlenségüket hirdetik a játékról írt értékeléseikben.

Xbox One és PS4 konzolokon először járhatunk Raptureben, köszönhetően a Bioshock: The Collection megjelenésének. PC-n ez viszont nem újdonság; a javulás ráadásul csak a látványban érhető némileg tetten, mert sajnos hibák mennyisége nem igazán lett kevesebb.

A régi hangulat mellett olyan „klasszikus” hibák tértek vissza, mint hogy az egérrel való nézelődés nem érződik túl simának, vagy hogy az 5.1-es hangzás beállításával kapcsolatos problémák vannak. Továbbá Steamen Windows 10 kompatibilitási problémáról, és szegényes grafikai beállítási lehetőségekről is írtak a játékosok.

Így kérdéses, hogy PC-n mennyire éri meg beruházni annak a megszépített kollekcióra, aki az eredeti játékok hiányában nem kapta meg azt ingyen. Remélhetőleg a javítások kiküszöbölik majd az említett kellemetlenségeket, viszont sajnálatos azt hallani, hogy PC-n megint speciális problémáktól szenved egy videojáték.