Blazing Angels: a titkos küldetés lelepleződött!...mert az Ubi nem olyan feladós fajta. Ahogy az már a kiadó tavaszi terveiből is kiderült, jön tehát a kiegészítő, és mellé megérkezett a jó vastag sajtóanyag, melyről megpróbálom lefejteni a cukormázat, és nagyjából elmesélni a lényegét. A rendkívül fantáziadúsan Secret Missions névre keresztelt cuccban, tessék megkapaszkodni, titkos küldetéseket fogunk végrehajtani, mégpedig számos látványos-híres város és földrajzi hely légterében, Párizstól Rómán át Moszkváig, de olyan egzotikus tájak felett is csalinkázhatunk, mint Rangoon, Kairó, vagy a Himalája havas csúcsai. Mindegyik missziónak meglesz a maga csavarja, meglepetése, kihívása, hogy ne unatkozzunk. Izgalmas dolog, hogy prototípusokat is berepülhetünk, így valóban nem megszokott. „lelakott” géppark áll rendelkezésünkre, ráadásul ez a kísérleti jelleg a fegyverzeten is jelentkezik: nagysebességű lövegek, korai irányított rakéták várják, hogy kipróbáljuk őket.

A fejlesztők ígérete szerint a látványvilágot is kipofozzák, a jelszó persze a „next-gen”; a felhők közti harcot, a hegyláncok közti rizikós átrepüléseket, az esőben, hóban, csillagtalan éjben, légörvények közt vívott csatákat hihetőbbé és átélhetőbbé szeretnék tenni.

A többjátékos mód is kap egy nagy tuningot, a free-for-all, a co-op és a csapatalapú módok mellett újdonság a CTF és az Epic Battle, utóbbiban két osztag csaphat össze, hogy nagylélegzetű összecsapásban elfoglalva az ellenség bázisát, és lerombolva a kijelölt objektumait megadásra késztesse őt.

Egyelőre ennyit tudunk; elsőként Xbox 360 képek jelentek meg (az illusztrációhoz ezt használtam fel), így a mi galériánkra még várni kell; maga a lemez március 30-án landol.