A Blizzard konkrétan sosem jelentette ki, hogy elkaszálták volna a StarCraft: Ghostot, de miután éveken át egy mukkot sem hallottunk a projektről, magunkban elkönyveltük azt, hogy a népszerű valósidejű stratégiai játék érdekes mellékhajtása már egészen biztosan nem fog megjelenni. Ám lehet, hogy tévedtünk.

Az angol Official Playstation Magazine-nak adott interjújában a cég fejlesztője, Matthew Burger megerősítette azt, hogy a projektet valóban nem törölték el, egyszerűen csak jegelték, így megvan még arra az esély, hogy egyszer mégiscsak elkészülhet a StarCraft: Ghost.

Mérget természetesen ne vegyünk erre, hiszen a Blizzard köztudottan elfoglalt cég: idejük nagy részét leköti a World of WarCraft és annak rejtélyes utódja, a Titan. Aztán ott van a még befejezetlen StarCraft II-saga, illetve a Diablo III, ami ugyebár PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is meg fog jelenni, sőt egy expanziót is kap, mindezek mellett pedig egy WarCraft tematikájú kártyás játék is készül, s valahol a stúdió berkeiben még ott mocorog a Blizzard All-Stars -- és ezek csak az ismert játékok. Ki tudja, még min dolgoznak a srácok, s ha eddig nem volt prioritás a StarCraft: Ghost, akkor nem sok esélyt látok arra, hogy hirtelen az legyen.

Blizzard: még elkészülhet a StarCraft: Ghost