A cég napokban tartott egy kérdezz-feleleket a hivatalos fórumon, ahol számos egyéb téma mellett természetesen szóba került a játék aukciósháza is. Az ezzel kapcsolatos kérdésre az egyik vezető tervező, Andrew Chambers felelt, aki bevallotta: ez a rendszer valóban problémás, hiszen a játékosok szinte minden felszerelésüket megtalálhatják az aukciósházban, ami miatt úgy érezhetik, hogy a tárgyaikat nem birtokolják, csupán bérlik.

A cég ennek a problémának a részleges orvoslására azt találta ki, hogy a játékosok által készített tárgyakat a profiljukhoz kötik, vagyis ezeket nem lehet elárverezni, illetve hasonló módon jártak el a receptekkel. A cél az, hogy az aukciósház farmolása helyett inkább magában a játékban farmoljunk minél jobb felszerelések után.

További, Diablo III-mal kapcsolatos hír, hogy ma jelent meg a játék 1.0.7-es frissítése, ami rengeteg javítást és finomhangolást hoz a játék életébe, illetve eltörli azt a lehetőséget, hogy a Hardcore játékmódban elvesztett karakterüket csalással (azt hazudjuk, hogy feltörték a fiókunkat) visszaszerezzük az ügyfélszolgálaton keresztül. A változások teljes listája a hivatalos oldalon található.