Felbukkant egy teaser oldal a blizzard.com-on. Nem nagy meglepetés ez így öt nappal a Blizzard Worldwide Invitational rendezvény előtt. Az az én sanda gyanúm, hogy végre-valahára bejelentik a Diablo 3-at. Miért is ne? Minden nagyobb játékuk folytatásán vagy kiegészítőjén dolgoznak már, csak ez maradt ki eddig.

Sok más jel is erre utal, például az, mikor az xfire.com-on volt egy reklámszöveg, ami az embereket a Blizzard Worldwide Invitationalre csalogatta, a szövegben ez a mondat szerepelt: „Kísérd végig a megnyitó ceremóniát, és fedezd fel, milyen új játék kerül bemutatásra.” Ezt a mondatot szélsebesen törölték a szövegből a Blizzard kérésére. Aztán ott van, hogy pár hónapja a Blizzard megszerezte a diablo3.com domént, vagy az, mikor 3D modellezőket és pályatervezőket kerestek a Diablo 1 és 2-t készítő csapatba.

Egy szó mint száz, számos jel arra mutat: lehet, hogy a Diablo 3 lesz bemutatva, de még az is előfordulhat, hogy egy teljesen új játékot lepleznek le, vagy nagyon extrém esetben egy új videó a készülő WoW kiegészítőből. Az elkövetkezendő öt napban viszont tanácsos figyelni az oldalt, hátha valami újdonság kerül napvilágra.