Nem free-to-play lövölde lesz az Overwatch, ahogy azt sokan tippelték és remélték, hanem egy fizetős program, amiért majdnem teljes árat kell fizetnünk. A Blizzard éppen most tisztázta, hogy az alapjáték 40 dollár lesz, az a minimum, amit azért kell fizetnünk, ha bele akarjuk vetni magunkat a programba, de ha néhány digitális bónuszra is fáj a fogunk, akkor 60 dollárért megvehetjük az Overwatch Origins Editiont.

Ebben az alapjáték és annak 21 hőse mellett öt skin (Blackwatch Reyes, Strike-Commander Morrison, Overgrown Bastion, Security Chief Pharah és Slipstream Tracer) és olyan, Overwatch tematikájú extrák (Heroes of the Storm - Tracer Hero, World of Warcraft - Baby Winston Pet, StarCraft II Portraits, Hearthstone Cardback, Diablo III - Mercy Wings) lapulnak, amelyeket a Blizzard játékaiban használhatunk.

Mindezen kívül van egy kézzelfogható kiadás is. Ez 130 dollárba kerül, és az Origins Edition tartalmain túl, a játék zenéjét, művészeti albumot és Soldier 76 szobrát tartalmazza.

Az Overwatch a tervek szerint tavasszal fog megjelenni, de június 21-e előtt mindenképpen. A platformok PC, PS4 és Xbox One.