Bobby Kotick

Bobby Kotick maga az ördög -- legalábbis sok olyan játékos van világszerte, aki így vélekedik, hisz az Activision nemrég elvált feje egy rakás nagy sorozatot tett a földdel egyenlővé, és akkorára hizlalta a Call of Dutyt, hogy manapság nincs is olyan játék, ami felvehetné vele a versenyt. Hogy ez most bűn-e, vagy csak üzleti zsenialitás, már megítélés kérdése. Kotick maga mindenesetre úgy gondolja, hogy csak kevesen utálják valójában.

"Ha leköveted azokat az embereket, akik nyíltan kritizálnak engem, rájössz, hogy csak egy szűk csoportról van szó. De képzeld csak el, milyen a randiéletem, amikor a nevemet beírva a Google-be az első találat egy olyan kép, amin én vagyok a sátán. Megnézed a kommenteket és rájössz, hogy kijátsszák a keresőmotort. Ezek a 19 éves, szupermód kifinomult internetezők jobban értik a dolgukat, mint az egész PR-cégünk." -- fogalmazott Bobby a New York Timesnak írt interjújában.

Hozzátette továbbá, hogy bár korábban a Forbes azt állította, hogy nem játszik semmivel, igenis elhivatott játékrajongó. Egyszer még megrovásban is részesült, amiért túl sokat játszott a Defenderrel munkaidőben, mostanában pedig a Skylanders: Giantset (adatlapunkon) játssza kislányával.