Már nem kell sokat várni, ugyanis május 14-én jelenik meg a Borderlands 2 legújabb letölthető karaktere, Krieg, a psycho, aki olyan új képességeket hoz, amikkel eddig nem szórakozhattunk, legfeljebb csak elszenvedői lehettünk. Ezzel tehát már el is árultam azt, hogy az újonc részben a Pandorát benépesítő banditáktól ellesett mozdulatokkal operál, mely egészen új színt visz a játékmenetbe.

Az alábbi videóban a Gearbox egyik fejlesztője bemutatja nekünk Krieg egyes képességeit, kitérve arra, hogy milyen előnyöket és hátrányokat hoz ezek használata, majd pedig meg is mutatja mindezt akció közben. Természetesen a hatás nem marad el, s Krieg méltó marad a kiérdemelt, nem túl hízelgő jelzőjéhez. 

]{iegészítés: Érdemes megjegyezni, hogy Krieg tiszteletére ezen a hétvégén újabb speciális esemény zajlik Pandora amúgy sem nyugodt peremvidékein. Péntektől hétfőig a vakmerő Vault Hunterek hatalmas mennyiségű Bandit osztályú fegyvert zsákmányolhatnak -- persze nem árt az óvatosság, ugyanis a videóban is látható Lynchwood, valamint Thousand Cuts és Eridium Blight területén csakúgy hemzsegnek Krieg "tesói", a Badass Psychók... (Az akció kihasználáshoz élő internetkapcsolat szükséges!)

És még valami: május 13-án, azaz hétfőn, magyar idő szerint 22:00-kor a Twitch.tv 2K csatornáján élő közvetítésben csodálhatjátok meg a Borderlands 2 új játszható karakterét.

Borderlands 2: Krieg akcióban

Borderlands 2 -- Megjelenés: 2012. szeptember 21. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 13 GB