• Handsome Jack körül fog majd forogni a Borderlands 3 első DLC-je
  • Mely a Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot címet kapta
  • És egy elhagyatott Hyperion kaszinó kifosztását tűzi ki célul elénk

A Borderlands 3 megjelenése előtt az egyik leggyakoribb kérdés a játékkal kapcsolatban az volt, hogy számíthatunk-e a második rész ikonikus főgonoszának, Handsome Jacknek, a visszatérésére. És noha a Gearbox akkor kerek perec kijelentette, hogy az új felvonás nyomokban sem tartalmazza majd a Hyperion egykori vezérigazgatóját, az első DLC bejelentésével kiderült, hogy azért ez így nem teljesen igaz.

module2-screenshot1.jpg

A Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot című kiegészítő ugyanis, mint már a címe is utal rá, az elhagyatott The Handsome Jackpot kaszinóba kalauzol el minket, amit Moxxival és bandájával igyekszünk majd kifosztani, miközben a Hyperion biztonsági erőivel is meg kell küzdenünk. A DLC a kaszinó képében egy teljesen új területet ígér nekünk, benne izgalmas és egymástól markánsan eltérő zónákkal, valamint sosem látott ellenfelekkel és természetesen legendás zsákmánnyal. Mindez azonban még nem minden, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk a kaszinóról kikerült képekre, hogy lássuk, Handsome Jack feje is elég sok helyen vissza fog majd köszönni az új játéktéren.

Hogy a kiegészítő pontosan mikor érkezik, azt még nem tudni, a készítők egyelőre csak annyit árultak el, hogy igen közel már a debütálás, illetve arra is felhívták a figyelmet, hogy az új pályarészekre csak akkor tudunk majd eljutni, ha az alapjáték kampányában megszerezzük az űrhajónkat.

module2-screenshot3.jpg