• A Borderlands: The Pre-Sequel új DLC-je a Claptastic Voyage lesz
  • A főszerepet Claptrap kapja
  • Tíz pályával bővül a játék
  • A DLC március 24-én jelenik meg
  • Borderlands: The Pre-Sequel teszt

A Gearbox bemutatta a Borderlands: The Pre-Sequel negyedik DLC-jét, a Claptastic Voyage-ot. Ha valaki Claptrap nevét véli felfedezni a címben, nos, az nem véletlen, eme kiegészítő ugyani veszélyes utazásra invitálja a játékost: beléphetünk annak a robotnak az elméjébe, akinek szó szerint nincs ki a négy kereke.

A DLC mind a tíz pályája ezen a félelmetes helyen fog játszódni. „Szerettük volna megcsinálni a legnyugtalanítóbb dolgot, amit kitalálhattunk” – mondta a PAX Easten Jonathan Pelling, a 2K Australiától. „Le akartunk ásni a mélyére annak, hogy mi teszi őt azzá, ami. Első kézből fedezhetjük fel elmebaját, reményeit, álmait, félelmeit és ostobaságait.”

Az új történet a Pre-Sequel után veszi fel a fonalat, tényleges hidat képezve az előzmény-folytatás és a Borderlands 2 között. Handsome Jack rálel egy új, hatalmas adatarchívumra ott, ahol mindenki utoljára keresné, Claptrap kódjában. Itt lépnek be a képbe a vault hunterek, akiket a jó Jack digitalizál és beküld a kis robot programjába.

A panelből megtudtunk, hogy az új játékkörnyezet hatással lesz fegyvereinkre, digitalizált változataik kissé bugosan fognak működni. A Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage című DLC-je március 24-én jelenik meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!