• Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught bejelentés
  • Ez a Borderlands: The Pre-Sequel második DLC-je
  • Egy arénában kell helytállnunk a hullámokban támadó ellenfelekkel szemben
  • A csomag egyúttal 60-ra emeli az elérhető maximális szintet
  • Mindez 10 dollárba kerül

Már úton van a Borderlands: The Pre-Sequel második letölthető tartalma, az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught. A december 16-án, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő DLC igazából egy kettő-az-egyben csomag, ami a The Holodome Onslaught misszióból és az Ultimate Vault Hunter Upgrade-ből áll.

Előbbi egy kihívássorozat, aminek sztorija szerint Gaige és Axton sajnos lemaradt a Holodome Onslaught eseményeiről, s minket, játékosokat kérnek meg arra, hogy elmeséljük, mi történt, vagyis egy visszaemlékezés formájában belépünk az arénába, ahol hullámokban támadó ellenfelekkel kell harcolnunk. Ha sikerül átvészelni az egészet, akkor új fegyverek, fejlesztések és skinek várnak ránk.

A DLC második része az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack, és ez nem más, mint egy fejlesztési csomag, ami 60-ra emeli a maximálisan elérhető szintet, vagyis 10 extra képességpontot oszthatunk el a belátásunk szerint.

Mindez 10 dollárba kerül, de e mellett némi ingyenes tartalom is jár, mégpedig egy harmadik, opcionális módozat formájában. Ez az Ultimate Vault Hunter nevet kapta, s egy extra nehéz kampányt állít elénk, illetve azt a lehetőséget, hogy a kaland során bármikor elölről kezdjük az utat.

borderlands-the-pre-sequel-ultimate-vault-hunter-upgrade-pack-the-holodome-onslaught.jpg