Nemrég jelentette be a Double Fine, hogy PC-re is elkészítik a Brütal Legend című akció-stratégia hibridet, igaz, a port minőségéről eddig még nem hallottunk sokat. Nos, Tim Schafer, a játék atyja a Rock, Paper, Shotgunnak úgy nyilatkozott az ügyben, hogy ha rajta múlna, sok mindennel bővülne a számítógépekre érkező változat, de sajnos ez több dologtól függ, beleértve a pénzt is.

"Van egy kívánságlistánk a PC-s verzióról. Mivel viszont egy kis csapat vagyunk, akik a fejlesztésen túl a kiadást is finanszírozzák, a legjobb portot kell letennünk az asztalra, hogy sikeres legyen a játék és később bővíthessük még. Apróságoktól kezdve egészen az új, korábban még nem látott frakciókig terjednek a lista tételei. Szívesen látnék alternatív multiplayer módokat. Szívesen tenném játszhatóvá a Lionwhyte-ot. Szívesen csiszolnék pár dolgon a játékosok visszajelzései alapján."

Persze mindez elsősorban DLC-ként képzelhető el, és annak is csak úgy, ha a játék masszív sikert arat -- valljuk be, erre nincs sok esély, a konzolos Brütal Legend is hatalmas bukta volt. De ha mégis így lesz és a Double Fine-nak duzzad kicsit a pénztárcája, a kampányt illető kiegészítők akkor sem várhatók, mert Schafer szerint nagyon költséges lenne összeboronálni a szinkronszínészeket. A Brütal Legend PC-s változata február 27-én jelenik meg.