• Megmutatta magát a Far Cry 6 játékmenete
  • Ami mellé egy megjelenési dátumot is kaptunk
  • Ez pedig nem más, mint október 7.

A Far Cry 6 körül elég nagy csönd uralkodott, miután el kellett halasztani a premierjét, most azonban a Ubisoft megemberelte magát, és egy elég tartalmas bemutatóval jelentkezett, lerántva a leplet a játékmenetről. A videóban is jól látszik, hogy ezúttal elég nagy hangsúly helyeződik majd a gerilla hadviselésre, hiszen Yara hivatásos katonái nyomasztó túlerőben lesznek velünk szembe, így minden eszközt meg kell majd ragadnunk, hogy győztesen kerüljünk ki az összecsapásokból.

Ráadásul a bemutató alkalmából a fejlesztők is megszólaltak, akik sok érdekességről lerántották a leplet. Megerősítették például, hogy Yara minden eddigi nyitott helyszínüknél nagyobb és összetettebb lesz, ahogy az is kiderült, hogy fősőhünk egy egykori katona, aki semmit sem szeretne, csak elhagyni a szigetet, végül azonban mégis szabadságharcos lesz belőle, amikor szembetalálja magát a rezsim brutalitásával.

A videóban továbbá előkerültek a házi készítésű fegyverek, melyek kellemesen elborult humorral operálnak, a felturbózott szögbelövőtől kezdve a hátra szerelhető Katyusáig. Végül pedig a megjelenési dátumra is fény derült, ami nem más, mint október 7.

Ti várjátok már a Far Cry 6 debütálását?