• Készül a Lollipop Chainsaw remake-je
  • Az eredeti készítők felügyelete alatt
  • 2023-ban jelenik meg

Jaszuda Josimi, az eredeti Lollipop Chainsaw alkotója a múlt hónapban már elejtett egy utalást arra vonatkozóan, hogy készül az új Lollipop Chainsaw. Most viszont az általa vezetett kiadó, a Dragami Games hivatalosan is bejelentette a remake-et. Az is kiderült, hogy világszerte jövőre fog megjelenni, bár, hogy mi lesz a pontos címe és milyen platformokra érkezik, az egyelőre rejtély.

A fejlesztők célja, hogy újraalkossák az eredeti, immár tíz éves Lollipop Chainsaw-t, de néhány dolgot értelemszerűen meg fognak változtatni. Az egyik legjelentősebb módosítás realisztikusabb grafika lesz, a másik, hogy az eredetivel ellentétben a remake-ben csak néhány licencelt szám lesz, a többit a játékhoz készítik el.

lollipop-chainsaw.png

Jaszuda a bejelentés során elmondta, hogy a remake elkészítésének egyik oka az, hogy a játékosok ma már csak körülményesen juthatnak hozzá az eredeti Lollipop Chainsaw-hoz, ráadásul az az új konzolokon nem is játszható. Ezért vásárolták meg a Kadokawa Gamestől az IP-t az eredeti alkotók, hogy elkészíthessék a remake-et, amiben a korábbi játék kiadója, a Warner szintén támogatja őket.