Kérjük jelentkezz be!

[BRÉKING] Vérfagyasztó előzetest kapott az Evil Dead Rise

Nem véletlen a szigorú korhatár-besorolás, az új Gonosz halott epizód hátborzongató horrorfilmnek ígérkezik. Befutott az első hosszú előzetes.
  • Április 21-én kerül moziba a Gonosz halott új epizódja, az Evil Dead Rise
  • Lee Cronin (A gyermek) rendezi a filmet, Sam Raimi kreatív produceri feladatokat lát el
  • Los Angeles-i csaqládra támadnak a titokzatos könyvből elszabadult démonok

Sam Raimi tavaly a Doctor Strange 2 horrorisztikus irányba terelésével hívta fel magára a figyelmet, jelenleg egy varázsló történetét bemutató fantasyn dolgozik, illetve április 21-én moziba küldi a Gonosz halott (Evil Dead) új epizódját. Igaz, a rendezést ezúttal Lee Croninra (A gyermek) bízta, ő pedig kreatív producerként működik közre a korábbi főszereplő, Bruce Campbell oldalán. A nemrég negyvenedik születésnapját ünneplő széria ikonikus alakjai tehát kevésbé kerülnek előtérbe, de most is ott vannak a stábban.

evil-dead-rise-poster.jpg
(A film plakátja. A kép forrása: Collider)

Az Evil Dead Rise már nem Campbell Ash Williams-ét, hanem egy gyanútlan Los Angeles-i családot követ. A szűkös lakásban induló történet Beth érkezésével kezdődik, aki nővérét és annak három gyermekét látogatja meg. Az örömteli találkozást egy démonokat elszabadító könyv felbukkanása töri meg. Ellie az anyaság legsötétebb rémálmaival, míg csemetéi a lenti képsorok alapján veszedelmes teremtményekkel néznek szembe.

Tegnap befutott egy nyúlfarknyi jelenetrészlet,

most pedig közzétették az új epizód hátborzongató előzetesét is. Szerintetek joggal kapott szigorú R-es korhatár-besorolást a produkció? Ti moziban nézitek majd az Evil Dead Rise-t?

Támogass minket!