A várakozásnak vége, megtudtuk, hogy az eddig csak szimplán Double Fine Adventure néven emlegetett, a rajongóknak köszönhetően tető alá hozott projekt a Broken Age címet kapta. A program -- ahogy azt a gyűjtés kezdetén megígérte a csapat -- egy klasszikus point-and-click kalandjáték, mely egy párhuzamos világot mutat be a számunka.

A történt középpontjában egy lány és egy fiú áll: előbbit a falujának lakosai kiválasztották, hogy a helyi szörny következő áldozata legyen, de a lány ellenállt, a fiú pedig kalandra vágyva él magányosan  egy gondoskodó számítógép társaságába. Kettejük élete összefonódott, s noha azt még nem tudjuk, hogy ez hogyan és miért lehetséges, ez most nem is fontos, csak az, hogy ez lesz a kalandjaink mozgatórugója.

Az ígéretes, de még továbbra is rejtélyes játékot a frissen megnyitott hivatalos oldalon lehet előrendelni, mégpedig 15 dollárért, amivel kapunk egy bétakulcsot, vagy 30 dollárért, amivel támogatói státuszt, s így belépést a privát fórumba, a fejlesztést dokumentáló filmet, a bétabelépőt, a játék zenéjét, és egyéb extrákat kapunk.

Broken Age a Double Fine kickstarteres játékának címe