Buffy MMOGA Multiverse-től Jon Landau leplezte le a játékot a Virtual Worlds Conference and Expón tartott beszéde során. Az MMOG alapját Joss Whedon Buffy the Vampire Slayer című tévésorozata adja, és a történet a hét évadot megélt széria fináléja után fog játszódni, ahol minden játékos a sztori egy fontos karakterének érezheti majd magát.

A játékról még keveset tudunk, de az már biztos, hogy egy érdekes technológiának köszönhetően a játékosok teljes 3D-ben, vagy flash alapú, kétdimenziós környezetben is irthatják a vámpírokat. A különböző játékmódokban gyilkolászó játékosok természetesen kapcsolatot tudnak majd tartani egymással.

A játék a Multiverse cég Multiverse Places szolgáltatásának részeként fog elindulni valamikor a jövőben, és 2009 folyamán várhatóan már a bétatesztelés is elkezdődik. A hivatalos címet még nem kaptuk meg, se képet vagy videót, de ezek is hamarosan meg kell, hogy érkezzenek.



Végül következzék egy rossz hír, miszerint a Firefly MMOG (a játékról bővebben a kapcsolódó hírben) fejlesztése leállt, de a Fox szeretné folytatni az együttműködését a Multiverse-zel. Hivatalos indok a leállásra még nincs, de már azt pletykálják, hogy a televíziós társaság és a sorozat producere, Joss Whedon jobbnak látták, hogy előbb a Buffy játékba fektessenek nagy erőket, mert annak nagyobb a rajongótábora, és ezzel több pénz üti a markukat.