• November 13-án jelenik meg a Call of Duty: Black Ops Cold War
  • Ami három digitális kiadást is kapott
  • Amiknek az Activision egy teljes videót szentelt

Napjainkban már egyáltalán nem meglepő, ha egy AAA kategóriás játék több kiadásban is megjelenik, és pontosan ez a helyzet az idei Call of Duty esetében is. A Call of Duty: Black Ops Cold War ugyanis három digitális verziót is kapni fog, az Activision pedig egy rövid kis videót is szentelt nemrég a témának, hogy letisztázza, melyik kiadáshoz mi minden jár.

Ilyen tekintetben a legcombosabb csomag egyértelműen az Ultimate Edition, ahol az alapjáték mellé az ingyenes next gen frissítést, egy első szezonra vonatkozó battle pass-t, a 3 operátor és 3 jármű skint, valamint 3 fegyvert tartalmazó Land, Sea, and Air Packot, valamint a Confrontation fegyvercsomagot is megkapjuk. Kicsit visszafogottabb a Cross-Gen Bundle, ami a next gen frissítést és a Confrontation fegyvercsomagot tartalmazza az alapjáték mellett, míg a legfapadosabb megoldás a Standard Edition, ami az alapjátékot és a Confrontation fegyvercsomagot tartalmazza.

Nem maradnak továbbá extra ajándék nélkül az előrendelők sem: ők egyrészt hozzáférést kapnak majd a bétához, másrészt pedig egy fegyverhez és Frank Woods képében egy új operátorhoz is hozzájutnak, utóbbi kettőt pedig azonnal be is vethetik a Call of Duty: Warzone-ban.