• Rengeteg döntés vár ránk a Call of Duty: Black Ops Cold War kampányában
  • Melyek a befejezést is erősen befolyásolják majd
  • Ráadásul a sztorihoz létrehozhatjuk a saját CIA ügynökünket is

Nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bemutatkozott az idei CoD epizód, a Call of Duty: Black Ops Cold War egy ütős trailerrel és néhány képpel, most pedig a játék kampányának első részleteire is fény derült. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a 2010-es első Black Ops sztorijának a közvetlen folytatását kapjuk meg, ami a ’80-as évek elején játszódik, azonban nagyon úgy tűnik, hogy ez a kaland jóval kevésbé lesz lineáris, mint azt egy CoD-tól várnánk.

A fejlesztők szerint ugyanis rengeteg döntéshelyzettel találkozunk majd a kampányban, ráadásul ezek elég változatosak is lesznek. Előfordulhat például, hogy egy-egy küldetésnél mi dönthetjük el, lopakodni szeretnénk, vagy inkább szétlövünk mindenkit a környéken található legnagyobb fegyverekkel, de az átvezetőkben is rajtunk áll sokszor, hogy pontosan mit mondunk. A különböző választások ráadásul különböző befejezésekhez vezetnek majd, így a sztorinak többféle konklúziója is lehet, annak függvényében, hogy miképp játszottuk végig a kampányt.

Ráadásul saját karaktert is kreálhatunk mindehhez: a kampány elején létrehozhatunk egy CIA dossziét, benne a nevünkkel, nemünkkel, háttérsztorinkkal és más hasonló részletekkel, amikor pedig ez megvan, természetesen arról is dönthetünk, hogy az egyes részleteket titkosítjuk-e vagy sem. A karakterünk szinkronja, és az, hogy miket mond, nagyban függ majd attól, hogy milyen nemet választunk neki, azonban a fejlesztők szerint a testreszabás ezen túl nem hat ki a kampányra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!