• Az első rész közvetlen folytatása lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War
  • A nextgen frissítéshez egy külön verziót kell majd megvásárolni

A Gamescom csütörtöki nyitóeseményén egészen biztosan ott lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War, úgy tűnik azonban, hogy addig sem maradunk infók nélkül, most ugyanis kiszivárgott néhány fontos részlet a játékról – például az, hogy az első Call of Duty: Black Ops közvetlen folytatásáról van szó.

direkt-folytatas-lesz-a-call-of-duty-black-ops-cold-war-amely-haromfele-kiadasban-erkezik.jpg

Ennél is érdekesebb részletekre bukkantak a Modern Warfare fájlok között kutakodva, kiderült ugyanis, hogy háromféle változatban lesz kapható a játék.

  • Standard Edition - Ez a normál PC / PS4 / Xbox One kiadás.
  • Cross-Gen Bundle - Akik ezt vásárolják meg, azok a PS5 / Xbox Series X verziók megjelenésekor automatikusan megkapják az ingyenes frissítést a PS4 / Xbox One változatokkal.
  • Ultimate Edition - A cross-gen verziók mellett ez a 3-3 operátor- és járműskint, illetve fegyvert tartalmazó Land, Sea and Air csomagot, a Battle Pass Bundle-t és a Confrontation Weapon csomagot is magában foglalja.

A játékból a megjelenés előtt szokás szerint lesz nyílt bétateszt is, melyhez az előrendelők korai hozzáférést kapnak majd. Az egyéb konkrétumokat bizonyára az augusztus 26-i leleplezés során kapjuk meg.