• Novemberben érkezik a Call of Duty: Black Ops Cold War
  • Aminek a multiját a PS4 tulajok most hétvégén kipróbálhatják
  • A lehetőség szeptember 18. este héttől szeptember 20. este hétig tart

Bár a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése még kicsit odébb van, a PS4 tulajok ezen a hétvégén már így is belekóstolhatnak a multiba a játék alfa verziójának hála. A próba ráadásul teljesen ingyenes, így Németország kivételével még aktív PS Plus előfizetés sem szükséges hozzá.

Ami az elérhető módokat és pályákat illeti, 6v6 összecsapásokból háromfajtát kapunk, a Team Deathmatch, a Domination és a Kill Confirmed képében, melyeket két pályán, a neonfényben úszó Miamiban és az angolai sivatagban játszódó Satellite-en, próbálhatunk ki. Bemutatkozik továbbá a Combined Arms: Domination is két pályával (Armada, Crossroads), ennek a játékmódnak pedig az a legfőbb érdekessége, hogy a gyalogság mellett a különböző járművek, például a tankok, is képviseltetik magukat. Ráadásul azok, akik részt vesznek az alfában, egy calling cardot is kapnak ajándékba, ami a Modern Warfare-ben, a Warzoneban és a Cold Warban is használható lesz.

A Call of Duty: Black Ops Cold War ingyenes próbaköre holnap este hétkor rajtol el és szeptember 20-án, este hétkor ér véget, de a fájlok már most is előtölthetőek, hogy holnap már ne kelljen ezzel piszmogni.