• A DICE-nak nem tetszett a Call of Duty: Infinite Warfare
  • A videoszerkesztők szerint ronda a játék, és gyerekes a trailer
  • A mérnök szerint nem is mutattak játékmenetet
  • Gyorsan törölték az összes kritikát

Tegnap jóformán egész nap a Call of Dutyról szólt, a csapból is a legújabb rész részletei folytak vagy éppen a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ezt az áradatot pedig sokan nem hagyták szó nélkül, köztük a DICE munkatársai sem, ám ők egy cseppet sem voltak elámulva a látottaktól.

A DICE kegyelem nélkül szapulta a Call of Dutyt, azzal viccelődve, milyen a grafika és a videó vágása.

És még csak nem is a stúdió alacsony beosztású tesztelői keltek ki a játék ellen, hanem magas pozícióban lévők, akiknek tudniuk kellene, hogy a privát Twitter fiókjukkal is a céget képviselik. A videoszerkesztő, Roland Smedberg szerint a grafika a 2010-es állapotokat idézi, általános iskolás szintű a vágás, rondán használták a mélységélességet és unalmas a világítás, majd odaszúrta, hogy pénteken, amikor leleplezik az új Battlefieldet, le fog olvadni az internet. Randy Evans, a pénteki videó készítője, illetve a vezető videoszerkesztő is beszállt, mondván 10 évesnek tűnik a játék, de a DICE mérnöke, Julian Manolov sem hagyta szó nélkül a videót, és ő a konkrét játékmenetet hiányolta.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A szavaikat nem vállalta fel egyik DICE-os sem, a kiposztolás után ugyanis gyorsan törölték a kritikákat, sőt, Randy Evans annyira visszatáncolt, hogy azt mondta: rongyosra fogja játszani ezt a CoD-ot is, mint az összes többit.

Ez a trailer nem tetszett: